פאפ קייקס • מתוך ניחוחות השבת

יוסי ברויער Comments Off on פאפ קייקס • מתוך ניחוחות השבת
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

ניחוחות של שבת עולים מהמטבח, ואת מחפשת משהו טעים נוסף לכבוד השבת. מירי זורגר ויעל איבר מציעות לך, הצעה להגשה.

מצרכים

  • 2 תבניות אינגליש שלעוגת  כושי בחושה טחונות במעבד מזון

לקרם

  • 4 כפות קקאו
  • 1 1/2 כוסות סוכר
  • 1/2 כוס מים
  • 200 גר' מרגרינה
  • 3 חלמונים
  • 3 כפיות קפה נמס
  • 3 כפות ליקר שוקולד

לציפוי

  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 100 גר' קצפת צמחית
  • 2 כפות גלוקוזה
  • 1/2 כוס מים

לקישוט

  • סוכריות צבעוניות וכו',

אופן ההכנה

  • בשלי בסיר קקאו סוכר ומים והביאי לרתיחה
  • הסירי מהאש והוסיפי מרגרינה
  • ערבבי עד להמסה מלאה
  • העבירי למעבד מזון והוסיפי את שאר המצרכים ועבדי למסה אחידה
  • הוסיפי אל  הקרם לאט את פירורי העוגה ועבדי למסה של בצק
  • כדררי  כדורים במשקל 30 גר וסדרי על מ גש מרופד בניר אפיה
  • תקעי בכל כדור מקל של סוכריה  והכניסי למקפיא לחצי שעה

הכנת הציפוי

  • המיסי שוקולד וקצפת וערבבי למסה חלקה
  • הוסיפי את שאר המצרכים ועבדי היטב למסה  נוזלית
  • אם המסה עדין מאוד סמיכה הוסיפי עוד מעט מים
  • טבלי כל כדור בציפוי וטבלי בסוכריות או בכל קישוט אחר
  • הניחי על נייר אפיה והקפיאי ל 10 ד'
  • עטפי בשקיות צלופן והגישי



0 תגובות